Kristine Mågård

Kristine Mågård er uddannet cand. musicae i klassisk sang, musikdramatik og musikpædagogik fra Det Jyske Musikkonservatorium (DJM) i Aarhus. Hendes repertoire er bredt – fra klassisk opera til musical, over lied, romancer, danske sange, folkeviser, nordisk musik, kirkerepertoire mv.

Kristine blev bachelor i 2017 med topkarakter i hovedfag hos Bodil Øland, gik på kandidatstudiet med Henriette Bonde-Hansen som hovedfagslærer og afsluttede sin kandidat i sommeren 2019. I 2018 tilbragte Kristine et semester på konservatoriet i Riga, Letland, og sang hos professor Antra Jankava.


I vinteren 2020 sang hun for første gang i Tyskland i rollen som Donna Elvira i Lyric Opera Studio Weimars opsætning af Mozarts Don Giovanni, og til sommer 2021 tager hun tilbage i rollen som Pamina i LOSW’s opsætning Tryllefløjten.

Kristine fik sin store scenedebut i 2017 som solist og understudy i rollen som Ursula og korsanger i Den Jyske Operas produktion af operaen “Intet”, og siden har hun bl.a. optrådt i rollen som Emilia i Det Jyske Musikkonservatoriums opsætning af Händels opera Flavio .

Kristine har gennem sin uddannelse skrevet flere syngespil for børn og unge. Senest skrev og opsatte hun forestillingen Den moderne Ælling – et moderne syngespil om mobning, der var en nyfortolkning af H.C. Andersens eventyr om “Den grimme ælling”.

Hun er netop blevet ansat som sanglærer på Orkesterefterskolen i Holstebro, hvor hun underviser i solosang. Udover sine faste jobs har hun flere freelance- og solistopgaver.